(01643) 863150

THE OLD TANNERY APARTMENT

The Old Tannery Apartment is an attractive ground floor apartment situated in the heart of Porlock just a minute’s walk from the High Street, yet pleasantly tucked away from the main thoroughfare. Perfect for families or couples, the apartment offers well-proportioned accommodation in a pleasant mews-style setting.

The Old Tannery Apartment is all on one level and is comprised of a light and airy living room with doors which open out onto the garden/courtyard. There are two bedrooms – one double and one twin bedroom, sleeping 4 people in total, a large bathroom with bath and separate shower cubicle, and kitchen to the rear of the property.

The Old Tannery Apartment is fitted with washing machine, ironing board and iron, fridge, freezer, microwave, electric oven and hob. Other equipment includes toaster, kettle, a variety of kitchen utensils, cutlery, crockery and glasses, a hair dryer in the bedroom. A television (with Freeview), DVD player and iPod docking station/CD player/radio is provided in the living room and wireless broadband is available throughout the property.

Electricity and heating costs are included in the price of your accommodation. The property has electric storage heaters. The controls can be used to increase/decrease the heat as required.

Bed linen, duvets, blankets and towels are provided for your convenience, but please bring your own beach towels if you wish to take towels with you on day trips.

The garden/courtyard is situated to the front of the apartment and can accommodate two cars. Dogs are welcome by prior arrangement (maximum of 3) for a supplementary fee of £25.

Open all year round, price from £240.

The Old Tannery Apartment
Porlock
Somerset TA24 8PU

thebestofexmoor.co.uk

Contact:
Chris Lister
01173 180763
stay@thebestofexmoor.co.uk

  • Sleeps
  • Off-road parking
  • Children welcome
  • Pets welcome
  • Bed linen and towels provided
  • Cot available
  • Shower and bath
  • Washing machine
  • Microwave
  • WiFi access

BOOK YOUR STAY WITH THE VISITOR CENTRE